Kokk

osaühing VÄRSKA VARA
Võru maakond
Täistööaeg
Rakenduslik kõrgharidus
17.06.2019
Kandideerimiseks vajalik
  • Üldinfo
  • Küsimustele vastamine
  • Video küsimus
Töö kirjeldus


1. Peakoka juhendamisel toidu valmistamine etteantud menüü järgi, abikokkade ja kokaabide juhendamine ning suunamine.2. Kasutatavate köögiseadmete ja töövahendite ohutu ning töökindla ekspluatatsiooni kindlustamine.3. Toitlustuskoha enesekontrolliplaani jälgimine ja täitmine.4. Toiduainete ratsionaalne s.t. sihtotstarbeline ja säästlik kasutamine, nõuetekohase hoiustamise tagamine.5. Köögi dokumentide vormistamine vastavalt vajadusele või kehtestatud korrale.6. Valmistab ette ja hoiab korras oma töökoha, lähtudes tööülesannetest ja hügieeninõuetest; 7. Toidu väljastamine serveerimiseks. 8. Täidab peakoka või teda asendava isiku poolt antud ühekordseid ülesandeid.
Kandideerimiseks esitada oma CV, koka kutset kinnitav tunnistus/diplom ja lühike motivatsioonikiri e-postiga aadressile toitlustus@spavarska.ee või aadressille vello.saar@spavarska.ee


Kohustused

- 1
- Peakoka juhendamisel toidu valmistamine etteantud menüü järgi, abikokkade ja kokaabide juhendamine ning suunamine
- 2
- Kasutatavate köögiseadmete ja töövahendite ohutu ning töökindla ekspluatatsiooni kindlustamine
- 3
- Toitlustuskoha enesekontrolliplaani jälgimine ja täitmine
- 4
- Toiduainete ratsionaalne s
- t
- sihtotstarbeline ja säästlik kasutamine, nõuetekohase hoiustamise tagamine
- 5
- Köögi dokumentide vormistamine vastavalt vajadusele või kehtestatud korrale
- 6
- Valmistab ette ja hoiab korras oma töökoha, lähtudes tööülesannetest ja hügieeninõuetest
- 7
- Toidu väljastamine serveerimiseks
- 8
- Täidab peakoka või teda asendava isiku poolt antud ühekordseid ülesandeid




Kontakt:
vello.saar@spavarska.ee
Kandideeri
Kandideerimiseks on vajalik veebikaamera olemasolu!
  •